کوره صنعتی تولید زغال

با سلام خدمت دوستان عزیز.جهت کسب اطلاعات بیشتر از دستاورد های نوین مجموعه کوره سازان پاسارگاد به وب سایت رسمی ما مراجعه نمایید:koorehsazanpasargad.ir

کوره صنعتی تولید زغال

با سلام خدمت دوستان عزیز.جهت کسب اطلاعات بیشتر از دستاورد های نوین مجموعه کوره سازان پاسارگاد به وب سایت رسمی ما مراجعه نمایید:koorehsazanpasargad.ir

مجموعه کوره سازان پاسارگاد تولید کننده کوره های صنعتی زغال در ایران
و خاورمیانه

چرا کوره سازان پاسارگاد

کیفیت
سازگار با محیط زیست
تضمین قطعات
آموزش کامل
کوره سازان پاسارگاد تولید کننده انواع کوره صنعتی زغال من جمله کوره زغال کبابی و لیمو و فروش زغال کبابی و لیمو به هر میزان

برای سفارش محصولات با ما تماس بگیرید.


ویژگی های زغال کبابی مرغوب:

انواع مختلفی زغال وجود دارند که بسته به نوع ماده اولیه تشکیل‌دهنده آن و روش تهیه کیفیت‌های متفاوتی دارند؛ از جمله زغال کبابی تا زغال لیمو، بلوط، پسته، سیب، انجیر و… . در مکان‌های مختلف کشور بسته به نوع شرایط مختلف آب و هوایی و نوع چوب‌های آن منطقه نوع تولید زغال متفاوت است. مصرف‌کنندگان بیشتر از زغال کبابی و زغال لیمو استفاده می‌کنند.

زغال کبابی

در بازار امروز، اولین امتحانی که مصرف‌کننده قبل از خرید انجام می‌دهد، فشار دادن انگشتان به نایلون بسته‌بندی زغال کبابی است تا از ریز بودن یا قلوه‌ای و درشت بودن زغال کبابی مطمئن شود. زغال کبابی درجه یک براق است و مراحل تولید آن به صورت کامل انجام شده است و خام نیست. جرقه زدن زغال کبابی دو علت دارد.زغال کبابی نباید خاموشی داشته باشد تا مصرف‌کننده مجبور به باد زدن مداوم آن نشود. زغال کبابی تولیدی نباید ریز و به قول معروف خاکه‌ای و پوک باشد.
اهدای نمایندگی فروش در سراسر کشور