و خاورمیانه
برای سفارش محصولات با ما تماس بگیرید.
انواع مختلفی زغال وجود دارند که بسته به نوع ماده اولیه تشکیلدهنده آن و روش تهیه کیفیتهای متفاوتی دارند؛ از جمله زغال کبابی تا زغال لیمو، بلوط، پسته، سیب، انجیر و… . در مکانهای مختلف کشور بسته به نوع شرایط مختلف آب و هوایی و نوع چوبهای آن منطقه نوع تولید زغال متفاوت است. مصرفکنندگان بیشتر از زغال کبابی و زغال لیمو استفاده میکنند.
زغال کبابی
در بازار امروز، اولین امتحانی که مصرفکننده قبل از خرید انجام میدهد، فشار دادن انگشتان به نایلون بستهبندی زغال کبابی است تا از ریز بودن یا قلوهای و درشت بودن زغال کبابی مطمئن شود. زغال کبابی درجه یک براق است و مراحل تولید آن به صورت کامل انجام شده است و خام نیست. جرقه زدن زغال کبابی دو علت دارد.زغال کبابی نباید خاموشی داشته باشد تا مصرفکننده مجبور به باد زدن مداوم آن نشود. زغال کبابی تولیدی نباید ریز و به قول معروف خاکهای و پوک باشد.
اهدای نمایندگی فروش در سراسر کشور